Wijnen van de herfst - Rode
12 wijnen + 6 specialiteiten
Bloemig, fruitig met een delicate intensiteit, deze witte en rosés zijn de ideale keuze voor je zachtere lunches. En dat is nog niet alles, je hebt ook 6 specialiteiten voor de zoetste momenten. Proost!
Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 84,10 €. 24,87% korting: eindprijs 63,18€ Totale prijs van het eten in dit pakket: 27,55 €. 39% korting: eindprijs 16.81€
"Luminante" Susumaniello Puglia IGT
Vanuit een grote inheemse Apulische wijnstok, herontdekt en geherwaardeerd in de afgelopen jaren, is deze rode wijn, complex en vol met details, geboren. Susumaniello, voornamelijk geteeld in het Salento-gebied, dankt zijn naam aan de overvloedige productiviteit, die het letterlijk mogelijk maakte om zo "de ezel te overladen".


Robijnrode kleur, met sterke violette reflecties. In de neus onthult hij hints van klein rood fruit, frambozen en bramen, terwijl bij het nemen van een slok zich tonen van pruimen en zwarte bes verspreiden. In de afdronk heeft hij een evenwichtige en aangename persistentie.
Montepulciano d'Abruzzo DOC "Collection"
Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.



Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.
Selvato Chianti DOCG
Een unieke wijn, beroemd over de hele wereld, gemaakt van Sangiovese en Canaiolo druiven.



Robijnrode kleur met intense oranje tinten. Deze wijn heeft een bloemig bouquet met aanhoudende ondertonen van viooltjes en een uitgebalanceerd, fris, licht bittere smaak met een goede structuur.
Merlot Puglia IGT
Van Merlot-druiven, geteeld op het vruchtbare land van het Taranto-gebied. De kleur is intens rood, de geuren zijn helder en aanhoudend met duidelijke sporen van rijp fruit zoals frambozen en kersen. Wijn met een geweldige textuur, evenwichtig en aangenaam.



Intens rood, vol en intens. De wijn wordt gekenmerkt door heldere en aanhoudende geuren van rijp fruit, met duidelijke sporen van framboos en kersen. Van grote textuur, onthult de wijn bij het drinken een aangename, gebalanceerde structuur.

Piedmont Barbera d'Asti DOCG
Een grote Piemontese klassieker, van Barbera druiven, vakkundig gerijpt in eikenhouten vaten. Alle geest van Asti wijn ingesloten in een oprechte wijn, drinkbaar maar met een sterk karakter, gemaakt voor degenen die houden van authentieke dingen.



Hij heeft een robijnrode kleur en een intens bouquet met een ondertoon van gedroogd fruit. Zacht en vol van smaak.
BARDOLINO DOC
Een droge rode met aangename mineraliteit, groeit op kalkrijke bodems met uitzicht op het Gardameer, waarop de druiven: Corvina Veronese, Rondinella en Molinara rijpen. Een veelzijdige en direct, klaar om te drinken wijn.



In het glas heeft hij een heldere rode kleur, met violette reflecties. In de neus is hij intens en geurig, met een dominantie van bloemige noten, waaronder die van violet. Fluweelachtige en zachte smaak.
Nero d'Avola Sicilia doc
Een gerenommeerde rode wijn met een doorslaggevend karakter: Nero d'Avola wordt verkregen uit de druiven van de inheemse siciliaanse wijnstok met dezelfde naam. Een gestructureerde wijn, elegant en met een sterke persoonlijkheid, trotse ambassadeur van het mediterraanse karakter.



Dieprode kleur zeer diep en levendig, met duidelijke en suggestieve paarse tonen. Fijn boeket met hints van bramen en zwarte bessen. Met zijn zachte en fluweelachtige smaak onthult het een pure smaak, een geweldige textuur en volheid.
CABERNET SAUVIGNON ITALIA
Het internationale druivenras Cabernet Sauvignon vindt de perfecte habitat in de vruchtbare bodem van zandige oorsprong. Moderne wijnbereiding volledig in overeenstemming met de traditie en het gebruik van lage temperaturen zijn voorstander van het behoud van de inheemse aroma's van de druiven.



Hij is robijnrood met dieppaarse schitteringen en heeft een intens en karakteristiek bouquet met nuances van viooltjes, paprika en kruiden. De smaak is krachtig, rond en fluwelig.
"SELVATO" ROSSO TOSCANA IGT
Rode gerijpt in eiken vaten, bevat in zich suggesties van een land dat houdt van wijnen met karakter en dat beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid. Luca Maroni, toonaangevende sensorisch analist, heeft aan onze Rosso Selvato Toscane een uitzonderlijke evaluatie toegekend in het jaarboek van de beste Italiaanse wijnen in 2017: wel degelijk 94 punten.



Heldere rode kleur met granaat tinten; intens bouquet met hints van rijp fruit, kruiden en vanille; warme en harmonische smaak, vol en aanhoudend, aangenaam zacht.
LAMBRUSCO DI MODENA DOC frizzante amabile
Van de inheemse druivensoort die in het gebied van Modena wordt verbouwd, verkrijgen we een wijnachtige rode wijn met een goede mousse. Gekenmerkt door zijn intense kleur en bloemige aroma's, heeft hij een zoetige smaak die de wijn tonen van elegantie en evenwicht geeft.



Licht robijnrood van kleur, sprankelend met intense aroma's van rijp rood fruit. Zoetige smaak, met de juiste zuurgraad ondersteund door een discrete body.
"Esclusivo Etichetta Oro" Rosso Puglia IGT
Zware in hout gerijpte hoogwaardige rode wijn die nog op traditionele wijze uit verschillende soorten Apulische druiven wordt bereid. De rijping gebeurt uitsluitend in eikenhouten vaten.



Rode kleur met amarant reflexen; intens en exclusief bouquet met sterke hints van vanille en leer, typisch door zijn rijping in eikenhouten vaten; aan het gehemelte is het breed en heeft een uitstekende structuur. Heerlijk harmonisch ondanks de majestueuze tannines.
"Andrea Etichetta Nera" Vino Rosso
Het teken van de tijd, zoet en bitter tegelijkertijd, definieert mijn Andrea Vino Rosso Zwart Etiket. Het is de echo van zijn dromen die de kelder vult, tussen de bakstenen gewelven en de bochtige rondingen van de wijntonnen. De sissende adem van de lucht die elk bezoek vergezelt om de consistentie en evolutie ervan te evalueren, lage stromingen die samen een wervelende wals van verwachtingen vormen. Een rode wijn die ongewone, meeslepende, onstuimige tonen weet uit te drukken. Een wijn die Mediterrane onstuimigheid afwisselt met melancholieke suspensies, altijd in evenwicht tussen dissonante emoties: past altijd bij belangrijke gelegenheden, altijd openhartig in zijn stilte in het hart van de wijnliefhebber.



Het Andrea Vino Rosso Zwart Etiket biedt een donkere en dichte kleur, ondoordringbaar voor het oog. Druiven schaduwen verschijnen in het glas en glijden snel weg. In de neus vertoont hij sporen van hout, specifieke verwijzingen naar de rijpingsperiode. Er zijn echo's van fruit op brandewijn, ver weg als fata morgana's en sensaties van chocolade en tabak. Ordent het bouquet in een geparfumeerde geur van specerijen, om de proeverij te begeleiden en markeert de fases van begin tot einde. Breed, rond, met soepele en belangrijke tannines, bij het proeven verleent hij een aanhoudende en sobere afdronk.

Paté van zwarte olijven
Deze paté wordt gemaakt van volledig gerijpte zwarte olijven. Een delicatesse die kan worden gebruikt op geroosterd brood, als pastasaus, bij vlees en groente.

Eier tajarin pasta
Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.
Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Cantucci Toscani
De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.
Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.
Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Pesto alla Siciliana
Een romige en delicate pesto dat de typische smaak van ricotta met de typische vruchten van onze mooie Sicilië combineert, vooral tomaten, basilicum, walnoten en cashewnoten verrijkt met een snufje rode peper. Het is een perfecte smaakmaker voor alle soorten pasta, in het bijzonder in combinatie met Maccheroni ai 5 Sapori of met Fusilli Tricolore.
INGREDIËNTEN: zonnebloemolie, tomatenpulp, verse ricotta 8% (serum van gepasteuriseerde koemelk, gepasteuriseerde koemelk, zout, zuren: melkzuur), dubbel geconcentreerde tomatenpasta, glucosestroop, cashewnoten, Grana Padano DOP (melk, zout, stremsel, bevat lysozyme uit eieren) basilicum 3,2%, noten 2,5%, zout, olijfolie, suiker, maïszetmeel, zuren: melkzuur, knoflook, oregano, antioxidanten natriumascorbaat acid ascorbinezuur, chilipoeder, natuurlijke rozemarijn extract.
OPSLAAG: bewaren in de koelkast na opening.

Smakelijke pepers met Extra Vergine Olijfolie en Aromatische Planten Saus
De beste paprika's worden met een saus van extra vierge olijfolie met aromatische kruiden gekruid. Goed om salades te verrijken, zijn ze ideaal al bijgerecht voor vleesgerechten en als ingrediënt voor pastasausen.
Ingrediënten: paprika's (62%), zonnebloemolie, extra vierge olijfolie saus met aromatische planten (2%) (extra vierge olijfolie, zwarte peper, kruiden) wijnazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast opslaan.

Nocellara groene oliven
Ideale lekkernij als aperitief, om hapjes op smaak te brengen of voor rijke en smaakvolle salades. Groene olijven van Nocellara zijn een 100% Italiaans product en geven uw favoriete gerechten een speciaal tintje.
Ingrediënten: Nocellara olijven, water, zout, zuurteregelaar: melkzuur, antioxidant: ascorbinezuur