Ruimtelijke kortingen - Witte wijnen
15 wijnen + 6 specialiteiten
Wil je een frisse toost en misschien wat lichte visgerechten? In deze selectie vind je de beste witte wijnen om je avonden met goede vrienden te verfrissen, samen met de specialiteiten.
"Dicasa" Bianco
DICASA VINO BIANCO is zeer evenwichtig en met een verrassende aromatische frisheid. Hij is geschikt voor alle momenten om te delen, hij kan met alledaagse maaltijden gecombineerd worden en vertegenwoordigt de Italiaanse stijl van samenzijn. De ideale wijn voor de gezelligste tafels!



Strogele kleur met gouden reflecties. In de neus zijn delicate bloemige hints merkbaar die u bij de eerste ademhaling veroveren. De smaak is fris en aangenaam aromatisch.
"Eventus" Bianco
Gekregen uit de beste witte druiven van de Middellandse Zee gebieden, in de meest geschikte wijngaarden geteeld, wordt het gevinifieerd met de onmiddelijk scheiding van de huiden van de must. De fermentatie wordt bij gecontroleerde temperatuur gedaan om zijn aroma en frisheid te behouden. De naam Eventus benadrukt de unieke en zeldzame kenmerken van dit wijn.



Gouden stro kleur met groenachtige hints, een elegant en bloemig bouquet, die aan exotische vruchten en groene appel doet denken. Een prachtig, pure bouquet. Dit is een van de meest geurige witte wijnen van onze productie. Een zachte en evenwichtige smaak met hints van gele appel, peer en grapefruit.
"Esclusivo Etichetta Oro" Chardonnay Puglia IGT
Deze elegante witte wijn wordt vervaardigd uit indrukwekkende Chardonnay druiven.



Hij heeft een strogele kleur met gouden spiegelingen en een bloemig, fruitig bouquet met intense ondertonen van banaan. Hij is harmonisch, evenwichtig en rond van smaak, met een afdronk van honing.
"Collection" Bianco Castelli Romani DOC
Een bekende benaming, Castelli Romani Giordano is een DOC die de catalogus verrijkt en het aanbod van de beste Italiaanse wijnproductie uitbreidt. Malvasia en Trebbiano vormen het hart van deze delicate en aromatische wijn, perfect om aperitieven en delicate gerechten te begeleiden. Castelli Romani DOC is een perfect witte wijn om elke dag op tafel te hebben, want hij weet de veelzijdige eigenschappen van een speciale persoonlijkheid het beste tot uitdrukking te brengen, zelfs bij de belangrijkste gelegenheden.



De Castelli Romani DOC bekleed het glas met een mooie strogele kleur, met aders die oscilleren tussen helder goud en warm brons. In de neus biedt hij een olfactorisch getint profiel met fruitige tonen, en vooral hints van vers fruit. De aromatische persistentie maakt de proeverij bevredigend en de smaak is zacht en droog.
BIANCO TERRE SICILIANE IGT
Uit geselecteerde Siciliaanse druiven, de Bianco Terre Siciliane IGT is een frisse en uitnodigende wijn. Gekenmerkt door intense mediterrane geuren, heeft hij een goede structuur en aromatische opwindende accenten. Volgens traditie gevinifieerd, overtuigt hij door schoonheid en evenwicht. De Terre Siciliane Giordano lijn is verrijkt met een nieuwe, verfijnde hoofdrolspeler.



Bij het bekijken lijkt hij fel geel, met felle gouden reflecties. Groot olfactorisch profiel, met hints variërend van fruit (perzik en abrikoos) tot citrusbloemen, waarbij munt en salie tegelijkertijd aangesproken worden. Volle smaak, omhullend en evenwichtig; een frisse zuurgraad en in de afdronk geeft hij een extra touch, een opmaat naar een geaccentueerde persistentie die denken doet aan delicate hints van aromatische kruiden.

Grissini
Deze knapperige stengels zijn uitermate geschikt als broodvervanger of als origineel bijgerecht bij koude schotels. Aan het deeg wordt een beetje olijfolie toegevoegd. Vervolgens worden er met de hand dunne strengen van gerold.

Huisgemaakte trottole - Italiaanse tarwe
Ontdek de heerlijke 250 g Trottole Caserecce, gemaakt van 100% Italiaans griesmeel van harde tarwe. Deze pasta, met passie gemaakt volgens ambachtelijke traditie, is bronstig getrokken om die ruwe textuur te krijgen die perfect is om de smaken van sauzen te vangen. Probeer hem eens met een van onze Giordano sauzen en een beetje Parmigiano Reggiano voor een echt smakelijk voorgerecht. Eet smakelijk!

Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum
Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.
De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.
Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.
Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Artisjokcrème
Deze lichte en verfijnde crème wordt van de beste artisjokken gemaakt. Serveer deze crème op geroosterd brood als voorgerecht of als partyhapje. Ook heel lekker als pastasaus of bij de risotto.
INGREDIËNTEN: artisjokken (70%), zonnebloemolie, mosterd (azijn, mosterdzaad, rijstmeel, zout, suiker, specerijen), wijnazijn, zout, gistextract, zuurteregelaar, citroenzuur. Bevat sulfieten.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen in koelkast bewaren en binnen een paar dagen gebruiken.

Frollini al Cocco
Deze knapperige kokoskoekjes van kruimeldeeg zijn een ware lekkernij. Heerlijk bij een kopje koffie of thee. Als nagerecht passen deze koekjes perfect bij een glas Moscato Piemonte. 1 pak 200 g
INGREDIËNTEN: Tarwebloem type "0", suiker, zonnebloemolie, boter, gedroogde kokosnoot (9%), eieren, halfvolle melk, rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, dinatriumdifosfaat), aroma's, zout. Kan sporen van noten en soja bevatten.
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.