Ruimtelijke kortingen - Selectie
15 wijnen + 6 specialiteiten
Wil je een goed gevulde kelder met een variëteit aan etiketten, want je weet nooit wat er op het menu staat? Hier vind je alles wat je nodig hebt om de juiste fles te openen: een selectie van de beste etiketten voor een top toost! Daarnaast zitten de specialiteiten in de verpakking.
"Eventus" Rosso
Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.



Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.
"Raggiante" Rosato
Verkregen uit rode bessen, geteeld in de zonnige oevers van de Middellandse Zee. Het perfecte weer, mild en winderig dat voor een optimale rijping heeft gezorgd: zorgvuldige selectie van de beste tijden om te oogsten en vinificatie, voor een zorgeloze en overtuigende wijn aan uw wijnkelder toe te voegen, protagonist op elke tafel dankzij een verleidelijk en gepassioneerd karakter.



Lichtroze van kleur, heeft intrigerende ton sur ton reflecties en een lichte en delicate uitstraling. Wanneer u deze wijn proeft, geeft deze zachte en elegante sensaties en is duidelijk merkbaar in balans. Het behoudt de fruitachtige aroma's die kenmerkend zijn voor de druiven, en combineert een uitgesproken elegantie met een zachtheid en gemak van drinken die u een onvergetelijke afdronk bezorgen
"Raggiante" Rosso
Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.



Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.
"Rosso della Terra"
Een uitmuntende rode wijn.



Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.
BIANCO TERRE SICILIANE IGT
Uit geselecteerde Siciliaanse druiven, de Bianco Terre Siciliane IGT is een frisse en uitnodigende wijn. Gekenmerkt door intense mediterrane geuren, heeft hij een goede structuur en aromatische opwindende accenten. Volgens traditie gevinifieerd, overtuigt hij door schoonheid en evenwicht. De Terre Siciliane Giordano lijn is verrijkt met een nieuwe, verfijnde hoofdrolspeler.



Bij het bekijken lijkt hij fel geel, met felle gouden reflecties. Groot olfactorisch profiel, met hints variërend van fruit (perzik en abrikoos) tot citrusbloemen, waarbij munt en salie tegelijkertijd aangesproken worden. Volle smaak, omhullend en evenwichtig; een frisse zuurgraad en in de afdronk geeft hij een extra touch, een opmaat naar een geaccentueerde persistentie die denken doet aan delicate hints van aromatische kruiden.

Grissini
Deze knapperige stengels zijn uitermate geschikt als broodvervanger of als origineel bijgerecht bij koude schotels. Aan het deeg wordt een beetje olijfolie toegevoegd. Vervolgens worden er met de hand dunne strengen van gerold.

Sugo all'Amatriciana
Heerlijke saus met licht gebruind uien en de beste kwaliteit spek in een kruidige tomaten saus. De ideale begeleiding van alle sorten pasta.
INGREDIËNTEN: tomatenpulp (57%), gerookt spek 18% (varkensvleesbacon, zout, aroma's, specerijen, conserveringsmiddelen E250-E252, antioxidant E301), varkensvlees, witte wijn, zonnebloemolie, rund (3%), ui, zout, suiker, tarwezetmeel, knoflook, zuurteregelaar E 270, peper.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koude en droge plaats. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen verbruiken.

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.
De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.
Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.
Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Maccheroni 100% Italian durum wheat semolina
De meest typische van onze pastavormen, geproduceerd volgens de ambachtelijke traditie door uitsluitend gebruik te maken van Italiaanse griesmeel van harde tarwe. Deze macaroni's zijn in brons draadgetrokken om de pasta de typische ruwheid te geven waardoor hij elke smaak beter kan opnemen. Probeer ze met één van de Giordano sauzen, voeg een snuifje goede Parmigiano Reggiano toe en serveer een uitstekend voorgerecht aan tafel.
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe.
OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.

Artisjokcrème
Deze lichte en verfijnde crème wordt van de beste artisjokken gemaakt. Serveer deze crème op geroosterd brood als voorgerecht of als partyhapje. Ook heel lekker als pastasaus of bij de risotto.
INGREDIËNTEN: artisjokken (70%), zonnebloemolie, mosterd (azijn, mosterdzaad, rijstmeel, zout, suiker, specerijen), wijnazijn, zout, gistextract, zuurteregelaar, citroenzuur. Bevat sulfieten.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen in koelkast bewaren en binnen een paar dagen gebruiken.

Frollini al Limoncello
Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.
INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten.
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.