Meesterlijke kortingen - Rode wijnen
12 wijnen + 4 specialiteiten
De rode wijnen die je nodig hebt om je op te warmen tijdens feestelijke diners en chique toasts... Laat ze niet liggen, en geniet ook van de heerlijke specialiteiten!
"Eventus" Rosso
Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.



Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.
"Raggiante" Rosso
Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.



Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.
"Rosso della Terra"
Een uitmuntende rode wijn.



Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.
Primitivo Puglia IGT
Een rode wijn uit Apulië, verfijnd en elegant, het resultaat van zorgvuldig onderzoek naar de beste Primitivo druiven.



Diepe rode kleur met donkere reflecties. Intens bouquet van rijp fruit, met sterke hints van gedroogde vijgen.

Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum
Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.
De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.
Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.
Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Spaghetti van 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe
Zorgvuldig geselecteerde 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe en water zijn de eenvoudige ingrediënten die worden gebruikt om deze spaghetti te produceren. Het resultaat is een pasta van hoge kwaliteit, elastisch en vasthoudend met een onmiskenbaar aroma, kleur en smaak. Probeer ze slechts op smaak te brengen met een scheutje extra vergine olijfolie en een snuifje Parmigiano Reggiano en u zult beseffen dat eenvoud vaak de sleutel tot succes is.
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe

Frollini al Limoncello
Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.
INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten.
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.