Black Friday - WOW & Sparkling
10 Mousserende Wijnen
Bubbels zijn nooit genoeg, vooral met de naderende feestdagen: wat je plannen ook zijn, of het nu diners, aperitieven of lunches met vrienden zijn, houd altijd de juiste fles in de koelkast om te ontkurken, en je zult zien dat elke toost echt een gebeurtenis is!
Blanc de Blancs
Met een hoger suikergehalte dan de Extra Dry-versie, is de Spumante Blanc de Blancs Giordano zacht en sensueel, een veelzijdige en uitnodigende bubbelwijn. Het nieuwe etiket is een intentieverklaring: als u net iets meer elegantie nodig hebt, is dit de mousserende wijn die u moet ontkurken. Perfect bij een aperitief, uitstekend bij vis- en schelpdieren, verrassend bij een kaasplateau (nog beter met verse kaas) en past ook in het gezelschap van kleine gebakjes en desserts. Wilt u een bubbelwijn voor alle seizoenen? U hebt hem nu gevonden!
De etiket lijnen doen de uitmuntende Made in Italy-mode herleven: sierlijk, kronkelig en helder. Behalve het donkere frame dat zijn naam met trots verklaart, biedt de Blanc de Blancs Spumante Dry Giordano een zeer heldere kleur, met schone en aanhoudende gouden reflecties. Fijne, levendige, strelende perlage. Geuren van citrus en acacia prikkelen het neus zintuig, op een zeer gearticuleerd geurend tapijt. Elegant in het gehemelte, fris en droog. Het fijne en geraffineerde karakter is duidelijk in de afdronk, memorabel en stimulerend.
Spumante Rosé Millesimato
Mousserende wijn met een heldere roze kleur, versierd met paarse reflecties.
Bouquet van verse fruit, roze pompelmoes, framboos, aalbes en elegante tonen van rozenbottels. De perlage is gekenmerkt door kleine, fijne en aanhoudende bolletjes.
Blanc de Blancs Millesimato
Mousserende wijn met een zachtfruitige bouquet en delicate bloemige noten.
De prachtige transparent gouden kleur, toont een fijne en aanhoudende perlage. Intense op de neus met aangename hints van citrus en acacia bloemen. Koel en droog in de mond, onderscheidt zich door de verfijnde en elegante karakter uitgedrukt in de finale sensaties.