Kortingen en plein air - Geselecteerde
12 wijnen + 4 specialiteiten
Proost in alle kleuren, omdat u het verdient om bij elke gelegenheid het juiste flesje te openen, toch?
"Eventus" Bianco
Gekregen uit de beste witte druiven van de Middellandse Zee gebieden, in de meest geschikte wijngaarden geteeld, wordt het gevinifieerd met de onmiddelijk scheiding van de huiden van de must. De fermentatie wordt bij gecontroleerde temperatuur gedaan om zijn aroma en frisheid te behouden. De naam Eventus benadrukt de unieke en zeldzame kenmerken van dit wijn.



Gouden stro kleur met groenachtige hints, een elegant en bloemig bouquet, die aan exotische vruchten en groene appel doet denken. Een prachtig, pure bouquet. Dit is een van de meest geurige witte wijnen van onze productie. Een zachte en evenwichtige smaak met hints van gele appel, peer en grapefruit.
"Vei Cavour Etichetta Oro"
Deze wijn is elegant en krachtig en dankt zijn naam aan de grote staatsman Cavour, gepassioneerd van de kostbare nectar van Bacchus, die in het Kasteel van Grinzane woonde, op korte afstand van de historische Giordano kelders. De rijping geeft een elegante en verfijnde karakter, als uitgedrukt door het 'Gouden Etiket'.



Granaat rode kleur, aanhoudend bouquet met sterke noten van vanille, volle en rijke smaak, harmonisch structuur.
Bianco Garda DOC
De elegantie van de wijnen van het meer is onmiskenbaar, en u vindt het allemaal terug in deze witte wijn vol reflecties en facetten. Zo helder als de dageraad van het Gardameer, met de karakteristieke tonen van witte bloemen en een subtiel maar altijd aanwezig zilt karakter dat onmiddellijk uitnodigt tot nog een slokje. Zijn volharding verrast, zijn persoonlijkheid overtuigt, zijn territoriale geest vertelt oude verhalen in een moderne taal. Een witte wijn voor liefhebbers van kleuren, en vooral van kleine nuances.



Primitivo Puglia IGT
Een rode wijn uit Apulië, verfijnd en elegant, het resultaat van zorgvuldig onderzoek naar de beste Primitivo druiven.



Diepe rode kleur met donkere reflecties. Intens bouquet van rijp fruit, met sterke hints van gedroogde vijgen.
Rosato Primitivo Puglia IGT
Een elegant en verfrissend rosé uit de regio Apulië. Rosé verkregen uit Apulische wijngaarden: hij pakt je en onthult geuren en voorstellingen van een land met een sterke wijn roeping en heeft een smaak met een sensueel en omhullend karakter. De sensorische analist Luca Maroni schrijft aan onze Primitivo Rose' Puglia IGT 94 punten toe: een resultaat waarmee deze wijn tussen de beste Italiaanse wijnen van het jaar behoort.



Hij heeft een zachtroze kleur en een fris, fruitig, bloemig bouquet met een vleugje perzik. De smaak is soepel, vol en elegant, met ondertonen van tropische vruchten.
"Collection" Montepulciano d'Abruzzo DOC
Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.



Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.

Cantucci Toscani
De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.
Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.
Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Fusilli Tricolore
Deze bonte pastamix combineert de smaak van rijpe tomaten met de geur van verse basilicum. Dit gerecht smaakt het best met wat olijfolie of Parmezaanse kaas.
Fusilli is een korte pasta met een karakteristieke twist vorm. Het is een geweldige pasta voor allerlei sauzen als gevolg van de slimme manier waarop zijn vorm "houdt" een heleboel saus. Onze Fusilli bestaat uit drie kleuren: groen van spinazie, rood van rode peper en effen gekleurde eenvoudig van de tarwe zelf. Geniet ervan met een vleugje extra vierge olijfolie en Parmezaanse kaas.
INGREDIËNTEN: griesmeel van harde tarwe, water, gedehydrateerde basilicum (2,5%), gedehydrateerde tomaat (1,5%).
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.
KOOKTIJD: 5/7 min.

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.
De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.
Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.
Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Arrabiata saus
De mediterrane keuken komt het best tot zijn recht in de arrabbiata-saus. Een saus met een sterke, pikante smaak die uw gerechten de creativiteit en de smaak zal geven die typisch zijn voor de zuidelijke streken. Perfect voor het verrijken van spaghetti of penne, het is de ideale saus om elke soort pasta persoonlijkheid te geven.