Druivenoogst aanbiedingen
10 wijnen + 4 specialiteiten + 3 wijnen extra bio
Daar heb je toch het hele jaar op gewacht, als echte wine lover? Eindelijk: de wijnoogst is begonnen samen met heel veel niet te missen aanbiedingen! Speciaal voor jou een selectie van 10 rode-, witte- of roséwijnen, 4 specialiteiten en 3 flessen biologische extra vergine olijfolie voor slechts € 84,99. Om het heerlijke aperitief te organiseren dat je in gedachten had, is praktisch alles al klaar: wat denk je ervan, toosten we samen op de wijnoogst? Op je gezondheid!
Selvato Chianti DOCG
Een unieke wijn, beroemd over de hele wereld, gemaakt van Sangiovese en Canaiolo druiven.



Robijnrode kleur met intense oranje tinten. Deze wijn heeft een bloemig bouquet met aanhoudende ondertonen van viooltjes en een uitgebalanceerd, fris, licht bittere smaak met een goede structuur.
ROSSO PUGLIA IGT BIOLOGICO
Intens en dieprood, in staat om de warmte van een regio, Apulië, en zijn rijke wijntraditie perfect uit te drukken. De druiven worden geteeld volgens het biologische landbouwregime, voor een slok die niet alleen lekker is, maar ook goed voor het milieu.
Serveren op 18-20 °.



Een intense wijn, met een rode kleur met violette reflecties. In de neus ervaar je hints van rijp fruit en bessen, zoals bramen, frambozen en bosbessen. In de mond is hij vol en omhullend, met een aangename kruidige afdronk en herinneringen aan donkere chocolade.
GRILLO SICILIA DOC BIOLOGICO
Zo fris en intens als Siciliaanse witte wijnen kunnen zijn, zo oprecht als een gecertificeerde biologische wijn, zo vol leven en verborgen geheimen als je zou verwachten van een grote traditionele wijn. Het combineert een fluwelen zachtheid met een opmerkelijke ader van frisheid, waardoor het perfect is van aperitief tot uw favoriete visgerechten. Als u van witten houdt die naar zee smaken en van zonnige middagen, mis het dan niet: het zal u belonen. Elke keer.



Vino Rosso Biologico
Een veelzijdige wijn met een mooie helderrode kleur. Hij heeft een goede body, waardoor hij perfect past bij smakelijke voorgerechten en kazen.



In de neus zijn zuivere en fruitige aroma's waar te nemen, waaronder bosvruchten en zoethout opvallen. In de mond is hij omhullend, met zachte en perfect uitgebalanceerde tannines.
Vermentino di Sardegna DOC
Er wordt gefluisterd dat de Vermentino een druif is die de zee bemint. We vinden deze druif dan ook aan de kusten van Sardinië, als representant van een zeer geliefde witte wijn. En verwondelijk is dat dan ook niet, als je de elegantie en finesses van zijn bouquet in ogenschouw neemt. Waar kun je deze wijn mee combineren? Zeer zeker met allerlei visbereidingen, maar je wordt pas echt sprakeloos als je deze wijn de gerechten uit de regionale keuken laat vergezellen.



Een buitengewoon delicate Vermentino met een heldere strogele kleur en vaalgroene reflecties, en gekenmerkt door hartige en minerale tonen die zo karakteristiek zijn voor wijnen zo dicht bij zee geboren. Al vanaf het eerste proeven onthult zich een intens en zeer breed bloemenachtig bouquet, met citrusnuances die een aangename en enigszins bittere afdronk schenken.
Chardonnay Piemonte DOC
Chardonnay, de beroemdste witte druivensoort ter wereld, heeft op de heuvels van Piemonte de ideale plek gevonden om zijn kenmerken het beste tot uiting te laten komen. In dit gebied ontstaat een heerlijk sappige wijn met sobere en omhullende tonen. Strokleur met gouden tinten, fijne en elegante geur. Volle smaak met body. Uitstekend als aperitief, bij koude hapjes en visgerechten. Serveren op 8-10 ° C



Op het oog heeft hij een intense strogele kleur. In de neus ontwikkelen zich fruitige hints van peer, perzik en ananas met een vleugje honing en vanille als afdronk. De smaak is fris, met een mooi zuur component en met een goede zachtheid.
Pizzicanto Primitivo Salento Rosato IGT
De exclusieve Pizzicanto-lijn, in Torricella met passie geproduceerde wijnen, biedt een zeer harmonieuze rosé: Salento IGT Primitivo Rosato. Verfijnd laat deze wijn de rozenblaadjes dansen, zoals een fris briesje bloeiende bloemen streelt. De Primitivo Rosato is kenmerkend voor de regionale bezieling. Het is een perfecte synthese van de geuren en smaken van de Salento. Licht en verfrissend verbaast deze wijn met sporen van honing en braambessen, met een breed palet aan smaken die gratieus sensaties van verfijnde elegantie omarmen. Beter dan dit wordt het niet voor de ware liefhebber die zich overgeeft aan een zo zoet genot. De sensualiteit van de Salento leidt en inspireert iedereen die een oprechte, mediterraanse en subtiel hartstochtelijke 'Puglia' wil ervaren.



Pizzicanto is ook een spel van visuele indrukken: de Salento IGT Primitivo Rosato ontsluiert zich in het wijnglas, met zijn heldere, intense en schitterende rosékleur Het bouquet brengt en versterkt de geurige tonen die zo kenmerkend zijn voor het gebied, met delicate en bloemrijke expressies en tonen van suikerzoet fruit. Proeven stelt het karakter van de Primitivo niet teleur, met zijn trotse body vol structuur en zijn altijd veranderlijke aroma's, daarbij ondersteund door een bijzonder fruitig geaccentueerde afkomst met een lange en geurige afdronk.
TEROLDEGO VIGNETI DELLE DOLOMITI IGT
De naam is afgeleid van "Tiroler" en "Gold", oftewel het goud van Tirol, en zegt zo al alles over zijn kostbare klasse. Hij slaagt erin tegelijkertijd intens en zacht te zijn, met een structuur die alleen bergrode wijnen kunnen bezitten. Een Trentino met een bloedgeest.



Body en balans in gelijke delen: een fruitige rode met geweldige drinkbaarheid, met heldere minerale tonen, gemaakt voor diegenen die houden van elegante smaken en de juiste middenweg.

Eier tajarin pasta
Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.
Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Cantucci Toscani
De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.
Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.
Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Gegrilde paddenstoelen
Deze paddenstoelen hebben een heerlijke gerookte smaak dankzij de bereiding op een houtskoolgrill. Hun bijzondere aroma wordt geaccentueerd door het toevoegen van eersteklas olijfolie en geeft uw gerechten de finishing touch. Serveer de paddenstoelen koud als smakelijk voorgerecht of gebruik ze als heerlijke vulling voor crêpes of vol-au-vent. 1 glas 290 g
INGREDIËNTEN: "Psalliota Bispora" geteelde champignons 58%, zonnebloemolie, extra olijfolie van eerste persing saus met kruiden (2%) (extra olijfolie van eerste persing, kruiden) wijnazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat sulfieten.
OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Na opening in de koelkast bewaren.

Truffelsaus (La Tartufata)
Deze unieke lekkernij wordt bereid met alleen de beste ingrediënten. Smeer truffelsaus op geroosterd brood of serveer het als voorgerecht. Voeg wat extra vergine olijfolie toe om deze saus te gebruiken als saus bij pastagerechten. Probeer de saus ook bij onze eiertajarin: een ongelooflijke smaaksensatie! 1 glas 140 g
INGREDIËNTEN: "Agaricus Bisporus" gekweekte champignons, olijfolie, paneermeel, zout, zwarte truffel "Tuber Aestivum Vitt" 1%, peterselie, gistextract, tarwezetmeel, knoflook, aroma, peper.
OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Eenmaal geopend, enkele dagen in de koelkast bewaren.