Kortingen op de baan - Rode
12 wijnen + 4 specialiteiten
De ideale mix van rode wijnen om een lente vol met barbecue-avonden met vrienden en zondagse lunches te beginnen. Welke gaan we ontkurken? Begin maar na te denken over het menu!
Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 72,40 €. 24,78% korting: eindprijs 54,46€ . Totale prijs van het eten in dit pakket: 18,80 €. 44% korting: eindprijs 10.53€
Primitivo Puglia IGT
Een rode wijn uit Apulië, verfijnd en elegant, het resultaat van zorgvuldig onderzoek naar de beste Primitivo druiven.
Diepe rode kleur met donkere reflecties. Intens bouquet van rijp fruit, met sterke hints van gedroogde vijgen.
"Esclusivo Etichetta Oro" Nero di Troia Puglia IGT
Rond, krachtig maar evenwichtig, zet deze autochtone Pugliese alles in op zijn karakter, en slaagt erin om diegenen te bevredigen die de voorkeur geven aan fluweelachtige smaken, maar ook degenen die op zoek zijn naar sterke sensaties. Dit label optimaliseert het beste de eigenschappen van dit wijndruif ras. Een echte, rijke, elegante rode wijn: in één woord Exclusief.
Een intens aroma van rijp rood fruit opent de proeverij en kondigt een volle smaak aan, die zonder enig voorbehoud verstrekt wordt, maar waar u nooit moe van zult worden. Gepolijste tannines en een licht kruidige structuur vormen dit onmiskenbare merk.
"Vei Cavour Etichetta Oro"
Deze wijn is elegant en krachtig en dankt zijn naam aan de grote staatsman Cavour, gepassioneerd van de kostbare nectar van Bacchus, die in het Kasteel van Grinzane woonde, op korte afstand van de historische Giordano kelders. De rijping geeft een elegante en verfijnde karakter, als uitgedrukt door het 'Gouden Etiket'.
Granaat rode kleur, aanhoudend bouquet met sterke noten van vanille, volle en rijke smaak, harmonisch structuur.
CABERNET SAUVIGNON ITALIA
Het internationale druivenras Cabernet Sauvignon vindt de perfecte habitat in de vruchtbare bodem van zandige oorsprong. Moderne wijnbereiding volledig in overeenstemming met de traditie en het gebruik van lage temperaturen zijn voorstander van het behoud van de inheemse aroma's van de druiven.
Hij is robijnrood met dieppaarse schitteringen en heeft een intens en karakteristiek bouquet met nuances van viooltjes, paprika en kruiden. De smaak is krachtig, rond en fluwelig.
"Eventus" Rosso
Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.
Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.
"Raggiante" Rosso
Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.
Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.
Cantucci Toscani
De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.
Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.
Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.
Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum
Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.
Fusilli Tricolore
Deze bonte pastamix combineert de smaak van rijpe tomaten met de geur van verse basilicum. Dit gerecht smaakt het best met wat olijfolie of Parmezaanse kaas.
Fusilli is een korte pasta met een karakteristieke twist vorm. Het is een geweldige pasta voor allerlei sauzen als gevolg van de slimme manier waarop zijn vorm "houdt" een heleboel saus. Onze Fusilli bestaat uit drie kleuren: groen van spinazie, rood van rode peper en effen gekleurde eenvoudig van de tarwe zelf. Geniet ervan met een vleugje extra vierge olijfolie en Parmezaanse kaas.
INGREDIËNTEN: griesmeel van harde tarwe, water, gedehydrateerde basilicum (2,5%), gedehydrateerde tomaat (1,5%).
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.
KOOKTIJD: 5/7 min.
Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.
De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.
Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.
Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.